”Ibland räcker det med att bara lyssna”

Vi påbörjade vår resa för drygt fem år sedan med att lyssna. Lyssna på vad kunderna faktiskt ville ha ut av en rekryteringsprocess. Rätt kandidat? Absolut! Så snabbt som möjligt? Gärna! Men det var fler saker som kom fram när vi verkligen lyssnade på vad kunden hade att säga.

Det handlade många gånger om hur vi tog hand om kundens varumärke genom hela processen, hur vi kunde skapa trygghet för både rekryterande chef och HR samt leverera en kvalitativ tjänst över tid. Mycket kom också att handla om hur vi säkerställde en positiv kandidatupplevelse i rekryteringen. Slutligen ställdes många frågor om pris och rekryteringsarvoden som var svåra att motivera.

Vi skrev ned allt vi hörde, satte oss och började bygga ett företag som skulle finnas där för kunden, för varumärket och för kundens kandidater. Till ett pris där kunden alltid får ett värde för varje krona. Vi gjorde det till vårt motto och vår livsuppgift. Vi är inte färdiga men vi har i alla fall påbörjat det vi tycker är en väldigt spännande resa!

Du har kanske inte sett oss ännu, men du kommer att ha hört talas om oss.

Vi är We Select.