KARRIÄR PÅ WE SELECT

Våra medarbetare och rätt kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant och det gäller även hur vi arbetar med vår personal. Hos oss får du möjligheten och ansvaret att själv vara med och utveckla din karriär. Då vi är ett tillväxtbolag står vi ständigt inför förändring och nya utmaningar vilket hela tiden skapar utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi ger dig utbildning, motivation, inspiration, glädje och trygghet för att du ständigt ska kunna ta dig an nya utmaningar. Bara du sätter gränser för hur långt du kan gå hos oss.

VI ERBJUDER DIG

En gedigen utbildning och en brant utvecklingskurva

Ett högt arbetstempo i en högpresterande miljö

Kompetenta kollegor och en härlig teamkänsla

Möjligheten att vara med och påverka

VÅRA VÄRDERINGAR

We Select är ett värdestyrt bolag och våra värderingar utgör grunden i allt vi gör. Värderingarna genomsyrar vår företagskultur, vägleder vårt sätt att utveckla verksamheten och hjälper oss att fatta beslut.

Entreprenörskap

Vi förändrar rekryteringsbranschen och utmanar rådande föreställningar om rekrytering. Vi bidrar till företagets utveckling genom att vara med och påverka organisationen i en positiv riktning och tillsammans driver vi bolaget framåt med en stark tillväxt.

Engagemang

Vi ger våra kunder professionell och trygg rådgivning samt service genom hela rekryteringsprocessen. Vi ser våra kunder som partners och sätter därmed långsiktighet och kvalitet i främsta rummet som en grund för nära samarbeten över tid.

Integritet

Vi visar på integritet och mod när vi fattar beslut och vi vågar utmana och presentera nya perspektiv. Vi har ett öppet och respektfullt förhållningssätt mot andra och vill att våra rekryteringar ska leda till ökad jämställdhet och mångfald på arbetsmarknaden.

Delaktighet

Vi medverkar till varandras arbetsglädje och trivsel genom att fira framgång och ge stöd i motgång. Vi eftersträvar korta beslutsvägar och involverar medarbetarna för att gemensamt och på ett nyskapande sätt bygga bästa möjliga bolag.

Bli en del av We Select

Intresserad av att Bli En Av Oss? Klicka på fliken med samma namn så finner du våra aktuella tjänster hos oss på We Select.