KARRIÄR PÅ WE SELECT

Våra medarbetare och rätt kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant och det gäller även hur vi arbetar med vår personal. Hos oss får du möjligheten och ansvaret att själv vara med och utveckla din karriär. Då vi är ett tillväxtbolag står vi ständigt inför förändring och nya utmaningar vilket hela tiden skapar utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi ger dig utbildning, motivation, inspiration, glädje och trygghet för att du ständigt ska kunna ta dig an nya utmaningar. Bara du sätter gränser för hur långt du kan gå hos oss.

VI ERBJUDER DIG

En gedigen utbildning och en brant utvecklingskurva

Ett högt arbetstempo i en högpresterande miljö

Kompetenta kollegor och en härlig teamkänsla

Möjligheten att vara med och påverka

VÅRA VÄRDERINGAR

We Select är ett värdestyrt bolag och våra värderingar utgör grunden i allt vi gör. Värderingarna genomsyrar vår företagskultur, vägleder vårt sätt att utveckla verksamheten och hjälper oss att fatta beslut.

WE ARE GAME CHANGERS

Det är stora ord vi vet.

Därför fokuserar vi alltid på innovation och att hitta nya vägar inom en konstant föränderlig och snabbrörlig marknad. Det har alltid varit vår framgångsfaktor nr 1 och något alla på We Select brinner för. Vi har fått 100 av Sveriges starkaste varumärken att våga tänka lite annorlunda och med det kraftigt stärka sin kompetensförsörjning.

WE ADD VALUE

För oss är det självklart att addera riktigt värde i våra samarbeten. Vi gör det i varje process som påbörjas, i varje beslut som tas, både för våra kunder och kandidater. Synergieffekten är lika självklar, det som är bra för våra kunder och kandidater, är också bra för oss.

WE MAKE HEROES

Alla företag behöver sina heroes. Vårt mål är att skapa hjältar, både hos vår kund och internt.

Våra medarbetare driver och äger sina projekt och processer. Vi vet att det bidrar till att varje person utmanas, utvecklas och växer.
Så skapar vi hjältar!
Vi samarbetar och delar med oss av kompetens, vi vidareutbildar oss och lyfter varandras prestationer.
Så skapar vi ett företag värt att fightas för.

Inte att förglömma, vi har tillsatt över 2000 olika tjänster genom åren till alla branscher på alla nivåer. Heroes in the making :)

We Select – you decide!

Bli en del av We Select

Intresserad av att bli en av oss? Klicka på fliken Vårt Team och sedan Jobba hos oss för att se lediga tjänster.