Rekrytering

We Select finns här för dig som antingen önskar en helhetslösning med en komplett rekryteringsprocess från start till mål eller för dig som vill sköta delar av rekryteringsprocessen själv. Vi anpassar oss efter ditt behov och hjälper till där du behöver oss som mest.

På We Select är vi stolta rekryteringsspecialister som vet vad rekrytering innebär idag. Förutom rätt person på rätt plats innebär rekrytering för oss att stärka våra kunders arbetsgivarvarumärke och alltid leverera en kandidat- och kundupplevelse i världsklass. På We Select ger vi dig mer än rätt person på rätt plats.

 • Hel Rekryteringsprocess
 • Del av rekryteringsprocess
  • Annonsering/Boost – nå ut på rätt sätt
  • First Opinion Mindre. Screening + Urval
  • First Opinion Mer. Screening + Urval + Telefonintervjuer
  • Second Opinion
  • Personlighets- och kapacitetstest
  • Referenstagning
  • Exitsamtal

Rekryteringsprojekt

We Select finns här som din partner när du behöver ta ett större grepp om kompetensförsörjningen. Det kan gälla allt från rekrytering av hela enheter till internutbildning till utveckling av interna processer. Vi finns här för dig vid stort som smått – vi är en helhetsleverantör. Behöver du hjälp med något som inte står listat nedan? Ingen fara, det löser vi också.

 • Rekrytering av hela enheter
 • Omställning/Utvärderingar
 • Rekryteringsutbildning/utveckling
 • Rekrytering till Internships/Trainees

Sociala Medier-Annonsering

Vår kombination av flera års erfarenhet inom rekrytering och vår expertis inom annonsering i sociala medier gör att vi kan erbjuda er som kund det bästa av två världar. Vi vet hur kandidatmarknaden fungerar, och vi vet hur vi ska paketera och distribuera era lediga jobb till rätt målgrupp.

Vår konstant växande databas, bestående av tusentals CV:n och personliga brev, ger oss möjligheten att analysera profiler inom olika tjänsteområden och matcha dem mot liknande profiler med samma digitala beteende, baserat på vilka sajter, appar och tjänster de använder. Den speglade målgruppen når vi sedan med riktade annonser på sociala medier såsom Facebook, LinkedIn och Instagram.

I våra rekryteringsprocesser ingår annonsering i sociala medier, men vi ser även till att hjälpa er med riktade annonser när ni själva utför rekryteringen. Vi har flera olika paket för detta ändamål, och kan även skräddarsy upplägg anpassat efter just Ert behov.

Employer Branding

Förändringarna på kandidatmarknaden har idag gjort att arbetsgivare behöver sticka ut ur mängden och bli bättre på att attrahera rätt kompetens till företaget. We Select har tagit fram ett Employer Branding-koncept som stärker ert arbetsgivarvarumärke där ni vill bli starkare och samtidigt bearbetar rätt kandidater inför kommande lediga tjänster som ska utannonseras.

I upplägget kartlägger vi era Employer Branding-mål, definierar önskade målgrupper, lägger en plan för kommande månader och ser till att varje steg i processen slussar toppkandidaterna vidare mot en karriär hos just er. Vi tar fram material baserat på er grafiska profil, optimerar resultaten för bästa möjliga effekt och ger er efter projektet en insiktsrapport som innehåller värdefull kunskap om ert Employer Brand.

Ring oss på 08-664 20 20 så berättar vi mer